Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zna znanje

Atraktivna glasnogovornica: MUP pojačao redove jednom od najljepših Ruskinja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lijepa je dama dosad radila kao novinar te televizijska voditeljica, a napisala je i nekoliko knjiga u kojima se uglavnom bavila pravnim temama.

Ministarstvo unutarnjih poslova Rusije odnedavno ima pojačanje na mjestu glasnogovornice. Riječ je o Irini Volk, 38-godišnjoj ljepotici iz Moskve, koju su lani čitatelji jednog tamošnjeg portala proglasili 57. najljepšom Ruskinjom.

Pročitajte i ovo Privođenje osumnjičenog za ubojstvo Ukrajinca u Slavonskom Brodu - 6 U stanu Cure detalji o ubojstvu u Slavonskom Brodu: Na proslavi rođendana izbila je tučnjava... Prometna nesreća kod Makarske - 2 Užasni prizori FOTO Autobus sletio u provaliju s Jadranske magistrale, sve hitne službe su na terenu

Njezin angažman nisu propustili zabilježiti niti strani portali, koji nagađaju da je dovođenje Volk povezano sa željom da se makar donekle popravi imidž ruske policije u javnosti.

Naime, tamošnji su redarstvenici na vrlo lošem glasu, a da je tome doista tako, svjedoči i jedna prošlogodišnja anketa u kojoj se čak 46% Rusa izjasnilo negativno o radu MUP-a, prenosi The Daily Beast.

Hoće li Volk biti od pomoći ostaje videti, no da atraktivna djevojka ima iza sebe golemo iskustvo, uopće nije upitno. Naime, između ostalog je radila kao novinar (imala je i vlastite kolumne), televizijska voditeljica, a napisala je i nekoliko knjiga u kojima se uglavnom bavila pravnim temama.

Ukoliko se iole znate služiti Googleom pomoću tog ćete pretraživača pronaći pregršt njezinih fotografija, a mi ćemo vam u nastavku pokazati kako se snalazi ispred kamera. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene