Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Samo spava

Mrtvaca pokušale prošvercati u avion

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije Britanke s njemačkim putovnicama uhićene su na liverpulskom aerodromu John Lennon pri pokušaju da tijelo preminulog rođaka ukrcaju na putnički avion u invalidskim kolicima.

Aerodromsko osoblje je postalo sumnjičavo kad su žene za subotnji let za Berlin pokušale prijaviti 91-godišnjeg muškarca, kojem su nabile sunčane naočale i tvrdile da djedica 'samo spava'. Nakon što su na terminal stigli pripadnici osiguranja ustanovljeno je da rođak više nije živ.

Pročitajte i ovo Berlinski prijestupnik Prekršio članak 185. Snimio ga radar iako nije prebrzo vozio: Sad mu prijeti novčana kazna Proslava Nove godine u svijetu - 5 Predivni prizori Pogledajte kako izgledaju slavlja Nove godine u svjetskim metropolama

Policija žene iz Oldhama, stare 44 i 66 godina, koje kažu da je rođak preminuo dan ranije, sumnjiči da su izbjegavanje plaćanja takse i osmrtnice u iznosu od 3.000 funti.

Obje su puštene uz jamčevinu do 1. lipnja, a policija, za sada, ne sumnja na neprirodnu smrt. No, kažu da će potražiti i taksistu, koji je ženama pomogao tijelo mrtvog rođaka prebaciti do aerodroma.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene