Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nezabilježen slučaj

Mravi se naselili u uho djevočice, liječnici ih dosad izvukli oko tisuću!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako kukci djevojčicu iznutra grizu, zasad u njezinom uhu nije zabilježeno bilo kakvo oštećenje.

Liječnici iz indijske savezne države Gudžarat suočili su se s dosad nezabilježenim slučajem, s djevojčicom u čijem su se uhu nastanili - mravi!

Pročitajte i ovo Bazen, ilustracija Tragedija Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili dvogodišnju djevojčicu - obojica su preminula: "Plač majke bio je šokantan" Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Prva izjava Dankina oca nakon nestanka djevojčice: Poslao tri poruke - o Danki, policiji i svojoj obitelji

Dosad ih je izvučeno oko tisuću, a priča u nastavku kaže da na dnevnoj osnovi najmanje deset novih kukaca sami izađu.

Kako su dospjeli u uho 12-godišnje Shreye Darji nikome nije jasno, no dobra vijest govori kako vjerojatno u uhu ipak nisu osnovali koloniju jer dosad nije uočena matica.

Također, unatoč tome što mravi iznutra grizu djevojčicu zasad nisu uspjeli oštetiti bubnjić, a u uhu nakon svih provedenih pretraga nisu uočene ni bilo kakve druge abnormalnosti.

Majmuni počeli otimati mobitele: Želiš natrag iPhone? Može, ali plati otkupninu

Svejedno, mravi se nastavljaju okupljati te nitko u ovom trenutku ne zna kako ih istrijebiti ili natjerati da odu.

"Potpuno smo zatečeni. Ovakvo što je dosad neviđeno. Obitelj živi u normalnim higijenskim uvjetima, a ideja da mrave utopimo pomoću kapi se pokazala neučinkovitom", izjavio je liječnik Jawahar Talsania, koji je uho djevojčice uzalud snimao pomoću kamere kako bi dobio odgovore.

Shreya se na iritacije počela žaliti u kolovozu, srećom prisustvo kukaca je ne boli, ali je u međuvremenu počela propuštati nastavu, između ostalog i zato što joj je postalo teško podnositi zadirkivanje ostale djece.

Upozoravamo da prizori u videu nisu ugodni oku!  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene