Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Olimpijski grad

Snimke terora: Dajte lopovima što traže i budite sretni što ste živi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Maloljetni razbojnici se osjećaju toliko sigurno da uglavnom više i ne bježe nakon razbojstava.

Rio de Janeiro definitivno je jedan od gradova koji bi vrijedilo obići, pa odnese li vas ikada put u smjeru tog brazilskoga ljepotana koji su svojedobno novinari Buzzfeeda proglasili drugim najljepšim gradom na svijetu i u kojemu uskoro slijede ljetne olimpijske igre, imajte na umu da u njemu postoje pravila kojih se obavezno valja pridržavati ako vam je život mio.

Pročitajte i ovo Ruski travel bloger objavio je snimke s putovanja u Sjevernu Koreju Skijanje kod Kim Jong Una Najzatvorenija zemlja primila prve turiste: "Vidjeli smo tek dvije trgovine, a posebne upute dobili smo za fotografiranje i - presavijanje novina" Kali, otok Ugljan "Ne znamo što će biti dalje" Kupili kuću iz snova na Jadranu, a onda je počela noćna mora: Zapalili im auto, otrovali mačku...

Ono zlatno kaže da vrijedne stvari ne nosite uz sebe, pa makar u samom središtu grada i usred dana. Zašto je tome tako odlično će vam dočarati sljedeći video u kojemu je prikazano što izvode maloljetničke bande.

Snimke svjedoče da ne prezaju baš ni od čega, odnosno da im je najbolje predati ono što traže, bez obzira je li riječ o mobitelu ili kakvoj drugoj tehnici, lančićima, narukvicama...

Na koju stranu gledati? Guze koje su zaludile Rio!

Nažalost, ti su mladići često spremni ugroziti nečiji život, pa je tako nedavno jedan muškarac ostao izboden u samom središtu grada jer se trudio obraniti ono što mu pripada.

"Ovo je strašno. Gdje je policija? Gdje su tu vladajući? Sjede u uredima, hlade se uz klime, te u intervjuima uvjeravaju da je Rio de Janeiro siguran. Nitko ništa ne čini. Trebamo se ujediniti i uzvratiti udarac, natjerati te male razbojnike da dvaput razmisle prije nego što se daju u pljačke", napisali su autori videa, očito i sami žitelji tog grada, koji su na jednu od zgrada postavili kameru i bilježili što bande čine svakoga dana.

Pogledajte kako izgleda svakodnavica u Riju, pa video svakako proslijedite ako imate koga da se sprema u taj grad. Nažalost, na policiju ili pomoć prolaznika se tamo uglavnom nije mudro oslanjati. Tek tu i tamo netko reagira.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene