Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zamalo tragedija ni iz čega

Motorist čudesnom reakcijom izbjegao jureći kamion

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Što se sve u sekundi moglo dogoditi, dobro su još sudinici nesreće i prošli.

Prva proljetna vožnja zamalo je u subotu završila tragedijom za grupu motorista iz Wisconsina. Nažalost, ispred njih je na prometnicu izenanda istrčao pas, što je u sekundi dovelo do pada dvojice vozača.

Pročitajte i ovo Kombi s migrantima Odbio se zaustaviti Optužen Moldavac koji je divljao po Zagrebu u kombiju punom migranata Prometna nesreća između Glavica i Hana Nedaleko od Sinja Teška prometna nesreća u Dalmaciji: Motociklist poginuo u sudaru s osobnim automobilom

Jedan se od njih uspio spasiti od nadolazećega kamiona čudesnim skokom, te je upravo taj detalj sljedeće snimke učinio viralnima na društvenim mrežama.

Naime, muškarac je nevjerojatno dobro s poda uspio procijeniti situaciju, odnosno gdje se nalazi i odakle mu prijeti opasnost.

Njegov je prijatelj, pak, završio ispod prednjeg kotača kolegice koja se nalazila iza njih, međutim oba su pala vozača u komentarima na YouTubeu potvrdili da su se iz nesreće izvukli bez težih posljedica.

Svakako vrijedi pohvaliti i vozača kamiona koji je učinio sve što je mogao da se makar malo skloni u desnu stranu, a i tragovi kočenja svjedoče tome da je u pravi čas primijetio što se zbiva.

Sirotoj životinji, dodajmo, nažalost nije bilo pomoći. Uginula je na mjestu. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene