Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Montaža mjeseca

Romantiko ovo ti je drugo ime: Pogledajte što su zafrkanti učinili Clinton i Trumpu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šala je preko noći skupila 600 tisuća pregleda te se nadovezala na brojne dosad objavljene parodije koje je inspirirala predsjednička utrka.

Grupa nizozemskih zafrkanata, vjerojatno potaknuta nekom tamošnjom inačicom izreke "tko se tuče, taj se voli", u ponedjeljak je pretvorila američke predsjedničke kandidate Hillary Clinton i Donalda Trumpa u Baby Houseman i Johnnyja Castlea, glavne junake kultnog filma Prljavi ples iz 1987. godine.

Pročitajte i ovo Njemačka policija, ilustracija Čeka ga teška kazna Prvotravanjska šala otišla predaleko: Svojim potezom izazvao je veliku policijsku akciju Stoltenberg i Zelensky na NATO sastanku Raspravljaju i o Stoltenbergovom nasljedniku NATO dogovara plan za Ukrajinu u slučaju da pobijedi Trump

Zafrkanti su im zahvaljujući čaroliji montaže pomogli da zapjevaju uspješnicu iz spomenutog filma (I've Had) The Time of My Life, a izvanrednu su sinkronizaciju 'začinili' kadrovima koji su Clinton i Trump prevorili u beskrajno zaljubljen par. 

Šala je preko noći skupila 600 tisuća pregleda te se nadovezala na brojne dosad objavljene parodije koje je inspirirala predsjednička utrka.

Naime, Amerikanci se kao nikad prije šale s kandidatima, premda u dosadašnjim raspravama Trumpa i Clinton nije bilo baš ništa duhovito.

Baš naprotiv, dosadašnje su debate ponudile jako puno grubih riječi i teških optužbi, pa je za pretpostaviti da će do 11. studenoga, kada slijedi izborni dan, u javnost izaći još mnogo prljavog veša.

Hoćete li to i koliko pomno pratiti vi ćete, jasno, sami odlučiti, na nama je da vas nagovorimo da pokrenete i sljedeći video jer također potiče na smijeh.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene