Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Fotobomba bez premca

'Moje dame'... Raža priuštila trima prijateljicama nezaboravnu fotku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Fotkanje u plićaku sigurno nikome ne bi trebalo biti traumatično iskustvo. No morska stvorenja ponekad znaju iznenaditi ljude na neugodan način.

Raža koja je odlučila pozirati s tri prijateljice, izvela je vjerojatno najbolju foto bombu ikad, a izraz na licu triju žena govori više nego 1.000 riječi.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kod Novog Vinodolskog Iz mora izvučeno tijelo mrtve žene: Uočeno je još noćas, ali se čekalo zbog juga Ilustracija Mladi se iznenadili FOTO Prvi put nakon 25 godina zabilježen rijedak fenomen: Stručnjak objasnio o čemu je riječ

>> Galeb 'popalio' kameru i evo što je snimio!

Scena pomalo naliči nekoj iz horor filma, a raža izgleda kao da se baš lijepo namjestila za fotografiranje, prenosi Huffington Post. No, nije to svima izgledalo neugodno, jer dvije žene sa strane sa zanimanjem i smiješkom na licu prate razvoj situacije.

Jeste li se i vi ikad našli u sličnoj situaciji da vam se pripadnik životinjskog svijeta naglo ubaci u kadar i priredi nezaboravnu fotku? Ako ste uspjeli ugrabiti taj trenutak fotoaparatom, pošaljite fotku na moj.report@novatv.hr i vašu foto bombu ćemo objaviti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene