Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Strani mediji se raspisali o Hrvatskoj: Ustavni sud blokirao Milanoviću put za sastavljanje vlade, ali kad bi mu to uspjelo...

Razbjesila ga cura

Mogao je ubiti nekog: S osmog kata je bacio lubenicu na automobil

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlasnica automobila upravo se s obitelji spremala izaći iz stana i poći na godišnji kada je čula da je nešto tresnulo.

Neimenovani muškarac (31) iz Surguta u Rusiji odveden je u nedjelju u policijsku postaju na ispitivanje nakon što je u jutarnjim satima s osmog kata bacio lubenicu na parkiralište.

Pročitajte i ovo Ilustracija Potraga za kradljivcem Ukrali Mercedes, vozili se njime dva tjedna, a onda ga se odlučili riješiti: Nije sve išlo po planu Nevrijeme rušilo grane stabala Zbraja se šteta Nevrijeme vam je oštetilo automobil? Istražili smo kako možete naplatiti štetu

Lubenica je smrskala krov i stražnje vjetrobransko staklo automobila, a snimke s nadzorne kamere su otkrile da je jedna žena bila udaljena svega par metara od "projektila" koji ju je mogao usmrtiti.

Ruski mediji su u ponedjeljak javili da se razbijeni automobil nalazi u vlasništvu tamošnje novinarke Ekaterine Trofimove, ali i da napad "bombardera" nije bio osobne prirode.

Muškarac je lubenicu bacio iz srdžbe usred svađe s vlastitom djevojkom, ne znajući da će tako Trofimovoj i njezinoj obitelji uništiti godišnji odmor. Naime, obitelj je točno bila na izlasku iz stana kada je čula da je nešto iznenada tresnulo na parkiralištu. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene