Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Modno carstvo najveće ponude obuće u Hrvatskoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bilo da ste u potrazi za trendi obućom iz proljetne kolekcije, svečanim i glamuroznim cipelama ili pak udobnim sportskim modelima, pred vama je ponuda uz koju ćete upotpuniti baš svaku modnu kombinaciju.

Posjetite Westgate od 24. travnja do 30. travnja i iskoristite jedinstvene pogodnosti na atraktivne modele domaćih i stranih brendova!

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dani beba, djece i trudnica u Westgateu Slika nije dostupna Proslavimo zajedno 7. rođendan Westgatea

Svim posjetiteljima popust od 10% na obuću osigurali su Jes i Lacoste, dok 20 % popusta na dio asortimana nude O`Neill, Humanic, Ecco i Rossini.

Izvrsnih 30% popusta na dio kolekcije za vas su pripremili CCC i Bata, a čak do 50% popusta na dio asortimana nude Deichmann i Galileo. Posebne pogodnosti iskoristite i u Planet obući gdje vas očekuje 50% popusta na drugi kupljeni par obuće.

Ekskluzivan popust do čak 70% na određene modela daruje vam Mass. Uz navedene brendove, posebne pogodnosti priredili su PittaRosso, Bambi, Froddo i Shoebox koji uz Story kupone od 22.4.do 1.5. nude 30% popusta na cjelokupan asortiman.

Reserved, novi modni brend na hrvatskom tržištu, oduševio je modna nepca ponudom muške, ženske i dječje kolekcije, a sada će oduševiti posebnim iznenađenjem jer će odabrane modele cipela kupci nabaviti uz popust do 200 kuna.

Ponudu od čak 700 renomiranih domaćih i stranih brendova u Westgateu je zaokružilo i nedavno otvorenje Super Konzum prodavaonice, stoga, posjetite omiljenu shopping destinaciju i zablistajte uz najveću ponudu obuće u Hrvatskoj!

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene