450644
450644
450644
450644
450644

Neki proplakali od smijeha: Pogledajte totalno lud pokušaj preodgoja mačke

  • , 19.09.2016., 11:56
  • Autor:
  • komentara

Mnoge si mace naprosto ne mogu pomoći kada vide role toaletnog papira.

 
 
 
 
Kako odučiti mačku od toga da trga WC papir? (FOTO: Imgur)
Kako odučiti mačku od toga da trga WC papir? (FOTO: Imgur)

Da je pse uglavnom daleko lakše dresirati u odnosu na mačke, tvrdnja je s kojom će se velika većina složiti. Mace su neusporedivo više svoje, pa će vas u tom kontekstu i stručnjaci upozoriti da njima kažnjavanje ne znači baš ništa. 

Dakle ako želite korigirati ponašanje svoje ljubimice, dosljedno je nagrađujte kada čini nešto dobro, a ako vas izluđuje njezina radoznalost i potreba da sve pretvara u zabavni park, nabavite dovoljno igračaka.

Penjalice s grebalicama uvijek su odlična ideja, a pametno je o njih objesiti i igračke kako bi se vaša maca do kraja mogla uživjeti u ulogu lovca.

Nažalost ponekad i sve igračke ovoga svijeta nisu od pomoći kada mace primijete role toaletnog papira, pa se vlasnica ove slatkice, očito već očajna od svakodnevnog skupljanja ostataka, odlučila za posve neobičnu metodu preodgoja.

Iz već navedenih razloga sumnjamo da je pritom uspjela, ali je zato tisuće ljudi na društvenim mrežama dobro nasmijala. Sljedeći je gif u samo desetak sati pogledalo čak dva milijuna ljudi. 

Crime and punishment. 

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se