Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skupa je to 'igračka'

Pobjegla mu noga: Mladoženja slupao unajmljeni Ferrari vrijedan 2,3 milijuna kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prve procjene govore da će mladić ostati bez 250 tisuća kuna.

Usman Ali, 25-godišnjak koji je u subotu stupio u brak s voljenom mu djevojkom Sakinom Parveen, samo dan kasnije je u Burnleyju nehotice slupao skupocjeni Ferrari 458 Spider vrijedan otprilike 2,3 milijuna kuna.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Petrinji Izgubio kontrolu Intervenirali i vatrogasci: Sletio u kanal, teško je ozlijeđen Kaštel zavijen u crno - 5 Tragedija u Kaštel Sućurcu Da se nije zamijenio za smjenu, iz gorućeg bi auta spašavao vlastitu obitelj: "To je nešto iz noćne more vatrogasaca"

Ali je u nedjelju krenuo nastaviti slavlje kod prijatelja, međutim tek što se približio njegovoj kući, noga mu je zapela za otirač te je umjesto kočnice pritisnuo papučicu za gas.

Mladić se iz nesreće izvukao neozlijeđen, no novčanik mu se neće tako brzo oporaviti budući da je Ferrari unajmio. Prve procjene govore da će ga popravak koštati oko 200 tisuća kuna, a Ali će ujedno ostati i bez pologa od 50 tisuća kuna.

Ali još uvijek živi s ocem pod istim krovom, u kući vrijednoj oko pola milijuna kuna, a kod njega zarađuje i za život tako što mu pomaže s gumama u autoradioni.

Ali je automobil unajmio od birminghamske tvrtke Platinum Executive Travel, koja takva skupocjena vozila iznajmljuje za mininalno 5,5 tisuća kuna po danu.

Zanimljivo, ta je tvrtka unatrag dvije i pol godine pretrpjela štetu od gotovo pet milijuna kuna jer su čak četiri iznamljena vozila nestala u plamenu.

Lamborghini Aventador Roadster je 2014. godine navodno zapalio neki ljubomoran muškarac koji je htio nauditi obitelji mladoženje, a i dva Audi R8 Spydera i Bentley Flying Spur su stradala od vatre pod sumnjivim okolnostima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene