456979
456979
456979
456979
456979

Mladić gladan pažnje podmetao požare zbog gledanosti na Facebooku

  • , 14.11.2016., 17:07
  • Autor:
  • komentara

Jednom nakon što bi podmetnuo požar, Mullins bi se javljao s mjesta incidenta i gledatelje upozoravao na opasnost.

 
 
 
 
FOTO: Johnny Mullins/Facebook)
FOTO: Johnny Mullins/Facebook)

Johnny Mullins (21), mladić goleme želje da jednog dana postane meteorolog, uhićen je sredinom prošlog tjedna u Jenkinsu, Kentucky, jer je utvrđeno da je namjerno podmetao požare kako bi njegova videa bila čim gledanija na Facebooku.

Mullins bi se nakon podmetnutih požara javljao s mjesta "nesreće" i gledatelje upozoravao na opasnost, a posljednji je takav video objavio 6. studenog.

Koliko je točno požara podmetnuo još nije poznato jer Mullins poriče da je bio umiješan u baš sve za koje ga se sumnjiči, ali je priznao istražiteljima da je to činio zbog pažnje na spomenutoj društvenoj mreži.

Od 4. studenog do danas je jugoistočnim dijelovima Sjedinjenih Američkih Država planulo preko 30 požara, a policija je utvrdila da su u brojnim slučajevima piromani imali umiješane prste. Jedan je od njih nadomak Chattanooge izazvao štetu koja je premašila iznos od milijun i pol kuna. 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se