Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neobično vjenčanje

Mladenci vampiri, svećenik ubojica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako još ima vremena do Noći vještica u Ohiu je ovog vikenda održano neobično vjenčanje. Sretni mladenci bili su odjeveni u vampire, kum u gusara, a svećenik u serijskog ubojicu.

61-godišnji Jack Holsinger je odjeven u Draculu u mrtvačkim kolima u lijesu dopremljen pred oltar gdje ga je čekala 44-godišnja mladenka Connie Spitznagel odjevena u vampiricu. Kum im je bio mladoženjin sin Jack koji je bio odjeven kao Jack Sparrow iz 'Pirata s Kariba'. Svećenik Greg Kopp bio je odjeven kao ubojica iz filma 'Petak 13.', Jason.

Pročitajte i ovo Fra Stjepan Brčina Opleo i po muškarcima VIDEO Pogledajte govor franjevca: "Ona od sebe napravi mačku idola da pola sela trči za njom. Dečki, važno je da ste oprezni, da vam se svašta ne podvali" Tsyren-Dorzhi Tsyrenzhapov Putin ga pomilovao Monstrum koji je žrtvinu odrubljenu glavu bacio kroz prozor zgrade pomilovan da bi se borio u Ukrajini, na slobodi je ponovno napao

Holsinger je rekao da je to bila mladenkina ideja. 'Ovo je njezino prvo vjenčanje u crkvi. Prvi brak je sklopila samo kod matičara pa nikada nije imala pravo vjenčanje. Ona je to željela a ja sam spreman učiniti sve što želi', kazao je mladoženja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene