Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Misterij u zraku

Skamenjeni piloti u šoku - Pored njihova zrakoplova proletio je čovjek!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Piloti zrakoplova Airbus 320 ostali su skamenjeni kad je pored njihovog zrakoplova na visini od jednog kilometra poletio "leteći čovjek". Prišao je na udaljenost od svega stotinu metara, dok se zrakoplov spuštao prema aerodromu u Machesteru.

Leteći čovjek nije imao padobran, koliko su piloti mogli vidjeti, a nije ga zabilježio niti radar, prenosi Daily Mail.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Manchester Metropolitan University Više od 1700 studenata u prisilnoj karanteni, policija čuva zgrade: "Mnogi imaju simptome, ali ne mogu izaći na testiranje" Trgovački centar Arndale, ilustracija (Foto: AFP) Policija potvrdila Nekoliko ozlijeđenih u napadu nožem u trgovačkom centru u Velikoj Britaniji, napadača svladali elektrošokerom

"Posada ga je uspjela vidjeti na trenutak i nije bilo vremena za manevar izbjegavanja, a oni svoje pretpostavke rade tako da pretpostavljaju da je bila riječ o padobrancu. No, nitko od njih se ne sjeća da je vidio padobran", izvjestio je Airpox Board, komisija koja se bavi pitanjima bliskih susreta u zraku.

MISTERIOZNI incident: NLO proletio na metar od putničkog zrakoplova

Incident se dogodio u petak 13. lipnja, a službeni izvještaj navodi da je "nesretno i frustrirajuće" to što se nikako nije moglo potvrditi to što su piloti vidjeli na prilazu aerodromu u Manchesteru. Nije bilo podataka o iskakanju padobranom u blizini aerodroma tog dana, balonima ili letovima pomoću takozvanih "wingsuit" odijela.

"To je potpuni misterij", rekao je zrakoplovni ekspert Chris Yates.

Kakav god to misterij bio, "leteći muškarac" već je prozvan "Supermanom od Macclesfielda".

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene