Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traži se brava

Misterij bivše Juge: Pronađen ključ još jednog Titovog sefa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Samo je za pretpostaviti što se nalazi u još jednom Titovom tajnom sefu čiji su ključevi nedavno pronađeni.

U listopadu je nakon 33 godine konačno otkriveno što se nalazilo u Titovu zapečaćenom sefu. U njemu je pronađeno golemo bogatstvo uključujući 30 kilograma zlata, 149 komada nakita obitelji Karađorđević, plavi safir dinastije Romanov, na desetke tisuća gotovine u raznim valutama...

Pročitajte i ovo Tony Fernandes Izazvao lavinu kritika FOTO Šef jedne kompanije mislio je da je dobra ideja objaviti bizarnu fotografiju sa sastanka: On je gol do pasa, dok drugi djelatnik ima pune ruke posla Policija Šok na odlagalištu Iz Remetinca bacili sef na otpad, ispostavilo se da je pun - oružja: "Sefovi ne služe da se u njima drži sir i špek"

Srpski Telegraf sada otkriva kako je Josip Broz Tito imao još jedan tajni trezor u kojem se, navodno, nalazi još veće blago.

Tajna čuvana 33 godine: Otkriveno što se sve nalazilo u najvažnijem sefu bivše Jugoslavije!

Na to da postoji još jedan tajni sef upućuje pronalazak još jednog ključa među stvarima koje su nekada pripadale kralju Aleksandru I. Karađorđeviću.

'Za sada je još uvijek sve pod velom istrage. Sumnja se da je taj trezor bio na Brijunima, ali da je nekakvim kanalima na kraju završio u Srbiji', kaže Telegrafov izvor.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene