Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lice debakla

Očekivali su zbog iPhonea 7 kaos, a dočekali pustinju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trgovci u Viborgu osjećali su se kao slavljenici kojima nitko nije došao na rođendansku zabavu.

iPhone 7 i iPhone 7Plus napokon su u petak stigli u 28 država, međutim postavlja se pitanje je li doista istina da je potražnja baš posvuda premašila ponudu kao što se to spominje u pojedinim medijima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Banda kradljivaca Rumunji uskakali u kamione s iPhoneima i redom ih pljačkali Slika nije dostupna Više od 450.000 korisnika Preuzmite novu mobilnu aplikaciju DNEVNIK.hr

I dok je činjenica da su u gradovima poput New Yorka i Londona brojni ljudi danima kampirali kako bi među prvima ščepali nove Appleove uređaje, prizor zabilježen u Viborgu je ponudio sasvim drugačiju krajnost. 

Manji redovi u odnosu na prethodne godine zabilježeni su i u nekim drugim gradovima, ali je tome kumovala i činjenica da su mnogi u međuvremenu došli pameti.

Umjesto da čekaju satima ispred trgovina ovog su puta svoje primjerke naručili online, a dok čekamo prve službene brojke koliko je Apple ovoga puta prodao unutar samo 24 sata, dodajmo za kraj informaciju da je cijena osnovnog iPhonea 7 sa 32 GB interne memorije u slobodnoj prodaji 6269 kuna. 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene