443926
443926
443926
443926
443926

Mislile su da su striperi: Razuzdane slavljenice navalile na policajce

  • , 24.07.2016., 22:33
  • Autor:
  • komentara

Muškarci u uniformama su slavljenice jedva uvjerili da se nisu došli razgolititi.

 
 
 
 
Zamijenile su ih za stripere - ilustracija (FOTO: Screenshot/YouTube)
Zamijenile su ih za stripere - ilustracija (FOTO: Screenshot/YouTube)

Desetak žena koje su u nedjelju navečer u njemačkom gradiću Bendorfu slavile 50. rođendan jedne od njih, naprosto su poludjele od oduševljenja kada su na vratima ugledale dvojicu policajaca.

Naime, vesele su žene bile uvjerene da su muškarci u uniformama zapravo striperi, pa su im počele svašta dobacivati, odnosno hrliti im u zagrljaj.

Muškarci su ženama u više navrata pokušali objasniti da su doista stigli po službenoj dužnosti zbog buke, no na njihovu žalost dame se u to naprosto nije dalo uvjeriti.

Baš naprotiv, kada su policajci zbog procedure od slavljenice zatražili broj telefona, nastao je sveopći kaos jer su sve do jedne pomislile kako će se 'rođendanka' izvanredno provesti.

Srećom po redarstvenike, koji trenutak kasnije je jedna od gošći primijetila njihov službeni automobil ispred kuće, nakon čega je društvo ipak shvatilo kako 'organi reda' nisu stigli da se razgolite.

Policajci su slavljenicu svejedno izljubili za rođendan, te su proslavu napustili zadovoljni, što zato jer su se nadobijali pusa i zagrljaja, a što i zato što su ih dame poslušale i stišale glazbu.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se