Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bez riječi

MOKRI SAN SVAKOG MILIJARDERA Megaluksuzni ploveći otok-raj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nitko nije otok, kaže stara mudrost, no mudrijaši iz tvrtke Migaloo, odlučili su se za projekt, koji će, doduše isključivo milijarderima, omogućiti da ignoriraju tu izreku.

Dizajneri tvrtke Migaloo Private Submersible Yachts osmislili su projekt koji je toliko pretenciozan, da ostavlja u čudu i onih 1 posto najbogatijih u svijetu. Njihov dizajn je u potpunosti funkcionalan, ploveći ultraluksuzni otok, za kojeg iz te tvrtke tvrde da ga mogu izgraditi u bližoj budućnosti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna MOŽE LI LUKSUZNIJE? VELIKA GALERIJA Kolona superjurilica od 100 milijuna eura okupirala metropolu: Pogledajte kako ubrzava Rimčeva Nevera Glamping - 6 Glamur u prirodi Kućice s osobnim batlerom i usluga kao u filmovima: Provjerili smo kako na Jadranu žive bogati gosti, a posjetili smo i hotel u kojem tjedan dana stoji 100.000 kuna

U Migaloou tvrde da bi otok izgradili pomoću tehnologija koje već koriste za svoje podvodne jahte, a svoj ploveći privatni raj, nazvali su Kokomo Ailand. Prema izgledu, tim bi otokom mogli upravljati i lanci luksuznih hotela i vlasnici casino lanaca.

PROGOVORILI ZAPOSLENICI S ELITNIH JAHTI Otkrili 'prljave' tajne milijardera

Na tom otoku, nema što nema za one predubokog džepa, a u Migaloou tvrde da je odaziv na njihovu ideju "jednostavno nevjerojatan". "Trenutno pregovaramo s nekoliko klijenata koji su iznimno zainteresirani za ovaj projekt. Razvili smo inicijalni dizajn kako bismo pokazali opći smjer naših ideja i primarni fokus našeg dizajna", rekao je za news.com.au Christian Gumpold, direktor Migalooa.

Dodaje da će tvrtka mijenjati detalje dizajna u skladu i sa željama klijenata tako da je ono što možete vidjeti u galeriji i na videu, samo smjernica.

"Život na moru bit će megatrend u budućnosti a ovaj otok može postati prvi korak u adaptaciji na taj nov način života. U kombinaciji s našim podmornicama, bit će to savršen par", kaže Gumpold.

CIjena ovog nečuveno ekstravagantnog plovećeg čuda nije spomenuta.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene