Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Mickey Benetti voli strip

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nadolazeći vikend u Zagrebu bit će u znaku stripa jer se od 25. do 27. listopada održava 16. izdanje festivala Crtani romani šou na čak tri lokacije - u Tvornici kulture, Talijanskom kulturnom institutu te Francuskoj medijateci.

Svi ljubitelji devete umjetnosti doći će na svoje jer ih ponovno očekuju burza stripova, promocije izdanja, izložbe, tribine te razgovori s gostima i crtačima. Za najmlađe stripoljupce, B.net je, kao pokrovitelj festivala četvrtu godinu zaredom, pripremio i školu crtanja stripa, a u B.netovoj Videoteci nalazi se katalog od preko 30 stripom inspiriranih filmova: od popularnih serijala o Asterixu i Garfieldu do naslova o superjunacima poput Iron Mana, Spidermana i X-mena.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Novo u ponudi OYO od sada dostupan na Vip TV-u i B.netu Slika nije dostupna OptiTV FULL paket – sport + zabava za ostatak obitelji

Fanovi B.netovih društvenih mreža te čitatelji 3Dmaga i portala Online.hr također mogu očekivati prigodan sadržaj, atraktivne nagradne igre i kvizove. Ekipa CRŠ-a vas očekuje na najzabavnijem i najdugovječnijem festivalu stripa na ovim prostorima, a svoj dolazak već je potvrdio Mickey Benetti.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene