Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevjerojatna slučajnost?

Bizarno: Meteorit pao na krov gđe. Komete

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Meteorit je za slijetanje na Zemlju 'izabrao' krov kuće u predgrađu Pariza koja pripada Martini Comette.

Iznenađenje iz svemira pogodilo je krov dok su 'Kometi' bili na odmoru. Kada su se vratili krov je curio, piše The Local.

Pročitajte i ovo Spašavanje u Kini Strašna tragedija u Kini Na dječji odbojkaški tim urušio se krov školske dvorane, 11 je mrtvih: "Lica su im prekrivena blatom i krvlju" Snažno nevrijeme u Slavonskom Brodu Kataklizmički prizori VIDEO Nevjerojatni prizori nevremena u Slavoniji, oluja odnijela dio krova: "Letjeli su posvuda"

'Pozvali smo krovopokrivača i on je ostao zapanjen. Kazao je da jedino Superman može tako oštetiti krov te da je sigurno u pitanju meteorit', ispričala je gđa. Comette.

I pokazalo se da je imao pravo. Alain Carion, stručnjak za rude i minerale, potvrdio je kako se radi o meteoritu teškom 88 grama.

'Takvi poput ovog su jako rijetki. U posljednja četiri desetljeća na Francusku je palo tek 50-ak meteorita', kazao je Carion. 

Znanstvenici vjeruju kako je jajolik meteorit došao iz asteroidnog pojasa između Marsa i Jupitera.

Meteoriti se inače, mogu vrlo dobro prodati. Cijena im doseže čak i do 1.000 eura po gramu. No, obitelj Comette svoj planira zadržati.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene