Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Srušio drvo na električni stup

Medvjed zapalio požar pa policiji otkrio ubojstvo!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na mjestu gdje je izbio požar, koji je započeo nakon što je medvjed srušio drvo na električni stup, policija je na granici Austrije i Švicarske pronašla gotovo golo mrtvo tijelo.

Švicarska policija je dalekozorom pokušala locirati medvjeda pod brojem M13, a koji je i zapalio požar, no umjesto njega su uočili mrtvo tijelo. 

Pročitajte i ovo Jill Dando Tko je na snimci? Novi trag u ubojstvu omiljene britanske voditeljice: Sumnjaju da joj je presudio poznati srpski zločinac Požar u Johannesburgu - 3 Strašan zločin u JAR-u Šokantan zločin! Zadavio muškarca i podmetnuo požar da prikrije ubojstvo: Poginulo 76 ljudi, među njima i djeca

'Za sad ne znamo baš puno o mrtvoj osobi. No, očito je da se radi o ubojstvu', kazao je Walter Pupp iz Državnog ureda za kriminalna istraživanja u Tirolu za austrijske novine Tiroler Tageszeitung.

>> Oprez na na kampusu: Opasnost od pada - medvjeda!

Žrtva je muškarac između 30 i 40 godine. Na sebi nije imao ništa osim donjeg rublja. Forenzičari iz Innsbrucka vjeruju da je ubijen udarcem u glavu tupim predmetom. Znakovi nasilja uočeni su i u području vrata.

Austrijska i švicarska policija na ovom slučaju rade zajedno jer je tijelo pronađeno na granici između dvije zemlje. Ni jedni ni drugi još nisu uspjeli identificirati žrtvu.

Vjeruje se kako je tijelo otkriveno tek nakon tri ili četiri dana te kako je žrtva ubijena na sasvim drugom mjestu.

M13, mladi smeđi medvjed koji je pomogao policiji u otkrivanju tijela, tagiran je i ugrađen mu je uređaj za praćenje prije samo dva tjedna nakon što je ukrao med i napao kozu u Švicarskoj. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene