Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Provalili u kapelicu

Medeni mjesec započeli u zatvoru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tek vjenčani par iz Tennesseeja provalio je u kapelicu u kojoj su se vjenčali nekoliko sati ranije i ukrao 500 dolara.

21-godišnji Brian Dykes i 24-godišnja Mindy McGhee svoj će medeni mjesec zbog provale provesti u zatvoru. 'Zatvor će možda morati napraviti apartman za mladence jer to je mjesto gdje će provesti medeni mjesec', našalila se vlasnica opljačkane kapelice Joyce Whaley.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ljubav nema prepreka VIDEO Trenutno najpoznatiji mladenci u Hrvatskoj otkrili kako se rodila ideja koja je ganula sve: ''Gostima je bilo zabavno. I oni su se priključili plesu'' Slika nije dostupna PRIČE GLAZBENIKA Nove mjere Stožera njih su najviše pogodile: "To nije svadba, to su karmine. Nitko neće pristati na to", "Nas su posebno razvalili, katastrofa!"

Brian i Mindy vjenčali su se u srijedu popodne, a oko 1 sat ujutro zaposlenik kapelice koji je slučajno tuda prolazio na putu kući vidio je da su vrata nasilno otvorena. Prepoznao je automobil parkiran ispred kapelice i nazvao policiju. 'Identificirali su ih uz pomoć slike s vjenčanja', kazala je Whaley. Par je priznao provalu i vratio novac.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene