Obavijesti Video Pretražite Navigacija

McDonald'sovi restorani širom Hrvatske uveli Doručak u stalnu ponudu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poznati kuhar Almo Čatlak pripremao doručak zajedno s djelatnicima McDonald'sa

Pročitajte i ovo Povlači se dimljena kobasica Bakterija Listeria Povlači se suhomesnati proizvod, provjerite jeste li ga kupili Muškarac je pojeo samo jedan zalogaj curryja i umro od alergijske reakcije kobna reakcija Pojeo samo jedan zalogaj jela s piletinom i srušio se: Umro je za nekoliko dana

(Zagreb, 15.10.2012.) – U McDonald'sovom restoranu na zagrebačkim Vrbanima danas je svečano predstavljeno uvođenje ponude Doručka u stalnu ponudu McDonald'sovih restorane širom Hrvatske. Ovo je najvedi novitet u ponudi McDonald'sa u Hrvatskoj u posljednjih 16 godina, otkako se kod nas otvorio prvi McDonald's restoran.
Značajne investicije u novu tehnologiju restorana kao i trening više od 700 djelatnika McDonald'sa, bile su preduvjet za uvođenje potpuno nove linije proizvoda koji se poslužuju samo tijekom jutarnjih sati, odnosno do 10.30h. Važnost doručka u zdravoj i uravnoteženoj prehrani posebno je istaknula nutricionistica, mag. Suzana Tomaševid, dok je poznati kuhar Almo Čatlak zajedno s djelatnicima McDonald'sovog restorana pripremao doručak za posebne goste: olimpijsku pobjednicu Sandru Perkovid, glasnogovornicu Hrvatskog Atletskog Saveza, Kristinu Pericu, te košarkaše Cibone na čelu s njihovim trenerom, Veljkom Mršidem.
Uz pripremu doručka iz McDonald'sove palete proizvoda, vrhunski kuhar Almo Čatlak prihvatio je i poseban izazov: iz postojedih namirnica koje se koriste u pripremi McDonald'sovih proizvoda, osmisliti vlastiti kuharski recept i prezentirati ga gostima. Kako to i priliči kuharskom virtuozu, Almo Čatlak oduševio je sve prisutne osmislivši čak 7 različitih kuharskih recepata, koje je pripremio u McDonald'sovoj kuhinji pred okupljenim novinarima i vrhunskim sportašima.
Široka paleta proizvoda za doručak u McDonald'su osmišljena je na način da zadovolji razne ukuse gostiju, osigura im veliki izbor ukusnih i svježe pripremljenih proizvoda najbolje kvalitete, istaknuo je direktor Globalna hrana d.o.o. – McDonald's DL za Hrvatsku, g. Pavel Pavliček, te službeno proglasio početak posluživanja Doručka u svim McDonald's restoranima u Hrvatskoj.

www.mcdonalds.hr

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene