442686
442686
442686
442686
442686

McDonald's častio zaposlenike putovanjem u Nicu

  • , 08.07.2016., 10:30
  • Autor:
  • komentara

Igrači McDonald's Hrvatske su uživali u jedinstvenom putovanju Nicom, družili se se s drugim zaposlenicima iz cijele Europe, a bili su i na utakmici osmine finala između Engleske i Islanda.

 
 
 
 
(FOTO: McDonald’s)
(FOTO: McDonald’s)

Biti nogometaš na nekoliko dana, otputovati daleko, uživati u igri i barem malo osjetiti taj adrenalin tijekom utakmice – to je želja mnogih nogometnih fanova, pa tako i nogometnih amatera. A upravo se ta želja ostvarila zaposlenicima McDonald'sa Hrvatska.

Povodom ovogodišnjeg Eura u Francuskoj, McDonald's Hrvatska je okupio tim svojih zaposlenika sastavljen od najvećih nogometnih talenata i poslao ih u Nicu na McDonald's EURO Cup koji organizira McDonald's na europskoj razini.

Velika sportska natjecanja mnogim ljudima predstavljaju puno više od sporta, ali nažalost, većini ipak nisu dostupna. Zahvaljujući turniru, zaposlenici McDonald'sa iz prve su ruke osjetili sjajnu sportsku atmosferu.

Ovaj turnir je tako predstavljao i svojevrsnu proslavu brenda McDonald's, ali i talenta i vještina vrijednih zaposlenika McDonald'sa. Igrači su tako uživali u jedinstvenom putovanju Nicom, družili se se s drugim zaposlenicima iz cijele Europe, a bili su i na utakmici osmine finala između Engleske i Islanda.

Uz sve to, upoznali su i legendarnog Roberta Piresa, jednog od najvećih nogometaša u povijesti i ambasadora turnira koji je pobjednicima uručio medalje.

A kako je McDonald'sov nogometni tim završio u Nici? Uz pomoć hrvatske nogometne legende Igora Cvitanovića. Naime, bivši je hrvatski reprezentativac, a sada pomoćni trener Dinama, prije nekoliko mjeseci nakratko preuzeo ulogu izbornika, pomno gledao nogometne poteze koje su McDonald'sovi „nogometaši“ izvodili na nekoliko uzastopnih utakmica u Zagrebu te prepoznao najveće talente koji su na kraju poslani u Nicu.

Upravo je ova nogometna epizoda dio sustavnog motiviranja zaposlenika McDonald'sa kako bi održali svoju predanost brendu i učinkovitost. A McDonald's Hrvatska je itekako svjestan važnosti ulaganja u svoje zaposlenike i to na nekoliko važnih razina.

“McDonald's puno drži do dobre atmosfere u svojoj tvrtki, zajedništva i zabavnih trenutaka koji predstavljaju zdravo osvježenje uslijed brojnih svakodnevnih zadataka. McDonald’s Euro Cup je bilo iskustvo o kojemu naši zaposlenici pričaju cijelo vrijeme otkako su se vratili u Hrvatsku i drago nam je što McDonald’s i ui tom segmentu čini mnogo za dobre trenutke u životu naših ljudi.”, istaknuo je Pavel Pavliček, direktor McDonald’sa Hrvatska.

Osim ovakvih nagrađivanja, McDonald’s mnogo ulaže u zaposlenike i u drugim segmentima. Tako je i ovaj poznati svjetski brend i u Hrvatskoj usmjeren u razvoj ljudskih potencijala i kontinuiranu motivaciju svojih zaposlenika. McDonald’s svoje zaposlenike potiče na dodatna profesionalna usavršavanja, organizira za njih brojne obuke i radionice u Hrvatskoj i u inozemstvu, a tu je i sustav plaća i nagrađivanja kako bi se održala motivacija zaposlenika.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se