Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Eskaliralo u sekundi

Opća tučnjava u pubu: Počelo je kao obračun jedan na jedan, na kraju su svi udarali sve

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sve je započelo nakon što je par pripitih mladića razmijenilo nekoliko ružnih pogleda i riječi.

Tommy Arkle, mladić iz engleskog gradića Trowbridgea, zabilježio je u ranim nedjeljnim satima makljažu u lokalnom pubu kakva u tom kraju još nije viđena.

Pročitajte i ovo Maloljetnici privedeni zbog zlostavljanja vršnjaka Privela ih policija Vršnjaci vrijeđali, tukli i ponižavali 14-godišnjaka: Jedan sve snimao i proširio društvenim mrežama Dvojica sačekala muškaraca ispred stana i pretukla ga užas u Velikoj Gorici Sačekali ga ispred stana i brutalno pretukli: Udarali ga nogama i šakama, lupali pištoljem

U sveopću se tučnjavu uključilo oko stotinu ljudi, oba spola i šarolike životne dobi, a sve je započelo nakon što je par pripitih mladića razmijenilo nekoliko ružnih pogleda i riječi.

"Eskaliralo je u sekundi. Počelo je kao tučnjava jedan na jedan, ali već par trenutaka kasnije gotovo da nije bilo osobe koja se nije s nekim mlatila", prepričao je Arkle tamošnjim novinarima uz opasku da je obračune pod utjecajem alkohola u klubovima viđao i ranije, ali nikad ovakvog razmjera.

Zanimljivo, unatoč golemom broju sudionika samo su tri osobe zatražile liječničku pomoć, među njima i policajac koji je stigao na intervenciju.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene