Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iznenađeni?

MAPE EUROPE: Koja je zemlja je najpijanija, najseksi, najomraženija...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Europske stranice popularne društvene mreže Reddit, nedavno su proslavile svojeg 30.000-tog pretplatnika, a povodom toga napravili su informativnu anketu, kako bi otkrili što Europljani misle sami o sebi.

Postavili su vrlo neobična pitanja te dobili vrlo zabavne rezultate, koje su kompilirali u pet mapa Europe. Mape je napravio zapravo jedan od korisnika, koristeći rezultate ankete, a da bi se na jednostavan i pregledan način vidjelo Europljani misle jedni o drugima, prenosi Business Insider.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Potražnja ide prema gore Sve veći trend: Porasla prodaja električnih automobila u Europi Slika nije dostupna Miješanje gena Istina o europskoj rasi drugačija je no što se mislilo

>> FOTO Najgostoljubivija zemlja svijeta je...

Pet pitanja na koja su odgovarali korisnici europskog Reddita su: Koja vam je zemlja najmanje draga?, Osim vaše zemlje, koja vam je europska zemlja najdraža?, Građani koje europske zemlje piju najviše?, Koja europska zemlja ima najzgodnije građane? i Koja europska zemlja ima najsmiješniji naglasak?

Rusija je većini najmanje draga, a s druge strane, velika većina voli Njemačku. Rusi prema mišljenju korisnika najviše piju, a ogromna većina Europljana smatra kako su Šveđani i Šveđanke najzgodniji u Europi. Za kraj, većina Europljana smatra kako Francuzi imaju najsmiješniji naglasak.

Pogledajte mape priložene u fotogaleriji i otkrijte kako je ocijenjena i Hrvatska.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene