Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potrošila dva života

Mačka Terminator preživjela 10 metaka iz 'zračnice' i prometnu nesreću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mala mačka Tinsel dobila je novo ime – Terminator. Prvo je napadnuta zračnom puškom, a onda ju je pregazio automobil, no hrabra mačka sve je preživjela.

Četiri godine stara mačka igrala se ispred kuće u Newcastle-under-Lyme kada je više od deset puta pogođena iz zračne puške. Pucano je iz automobila, koji je projurio kraj nje.

Pročitajte i ovo Poplava u Velikoj (Foto: Požega.eu) Najkritičnije u Maloj Velikoj Veliko nevrijeme u Velikoj kod Požege: Stanovnici se pitaju tko će im nadoknaditi štetu Mreža Hitne pomoći u Hrvatskoj (Foto: Dnevnik.hr) Ukupno 914 timova Analiza Dnevnika Nove TV: Kako izgleda mreža Hitne pomoći u Hrvatskoj?

Samo mjesec dana nakon što su joj veterinari spasili život, mačku je pregazio automobil. 55-godišnji vlasnik Tim Gamble mački je i nakon drugog preživljavanja odlučio ime promijeniti u Terminator, jer ga je podsjećala na Arnolda Schwarzeneggera, piše britanski Metro.

>> Pijana pomislila da je mačka terorist

'Ona je stvarno osobita. Kada je pogledate ne biste uopće pomislili da joj se ikada nešto strašno dogodilo', kaže Gamble.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene