Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Curica u shoppingu

VIDEO Ma tko bi joj odolio: Ona točno zna što joj treba!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Video snimka malene djevojčice koja u jednoj trgovini gura minijaturna kolica i u njih trpa namirnice, preko noći je postao hit na internetu.

Snimka preslatke djevojčice koja tek što je prohodala, a već obavlja shopping kao velika definitivno nikoga ne može ostaviti ravnodušnim. 

Pročitajte i ovo Bazen, ilustracija Tragedija Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili dvogodišnju djevojčicu - obojica su preminula: "Plač majke bio je šokantan" Nestala djevojčica Danka osmi dan potrage Oglasila se policija o snimci iz Beča na kojoj je djevojčica koja nalikuje Danki

>> Djevojčica koja je u jednoj minuti oduševila sve!

Malena s tolikom sigurnošću prilazi policama i uzima stvari koje je zamislila da joj trebaju. Prvo staje kod frižidera sa sirom, no očito nezadovoljna izborom, vraća sir nazad i odlazi do police s pahuljicama. Tu je izbor bio brz i lagan, pa odlazi do odjela s voćem. Nakon što je popipala banane, vjerojatno je zaključila da 'nisu nešto posebno' i otišla do police sa sušenim voćem. U kolica je ubacila nekoliko paketa, i kao svaki dobar kupac, na policu vratila paket koji je pao na pod.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene