454184
454184
454184
454184
454184

Briga njega: Dok su kolege zastupnici dizali ruke i mijenjali zakone, on se bezbrižno igrao!

  • , 21.10.2016., 15:38
  • Autor:
  • komentara

Čini se da se ovaj uvaženi zastupnik došao na posao odmoriti.

 
 
 
 
Upucaj ga sad, upucaj ga sad! Valerij Savelijev tijekom sjednice je hvatao jelene (FOTO: YouTube/Screenshot)
Upucaj ga sad, upucaj ga sad! Valerij Savelijev tijekom sjednice je hvatao jelene (FOTO: YouTube/Screenshot)

Valerij Savelijev, zastupnik u Zakonodavnoj skupštini u Sverdlovskoj oblasti i član Ujedinjene Rusije, stranke predsjednika Vladimira Putina, nije se dao previše smetati dok su njegove kolege u ponedjeljak raspravljale o važnim pitanjima.

Savelijev je upalio čak dvije video igre te se bezbrižno zabavljao dok je tamošnji guverner podnosio izvješće o proračunu, odnosno dok se raspravljalo o ukidanju mjesta regionalnog premijera.

Zaigrani se zastupnik tijekom čitave sjednice nije javljao za riječ, a i kako bi kada mu je trebalo u virtualnom svijetu ucmekati sve te životinje točno među rogove.

Naime, novinari smješteni na galeriji su uočili da je hvatao jelene (ubio 4 komada ako ćemo u detalje), ali i da se istodobno uspio posvetiti Evonyju, popularnoj strategiji koju igra preko 18 milijuna ljudi u 167 država.

Govoreći o novinarima i fotografima smještenima na galeriji, portal E1 ističe da su i ranije viđali političare kako se opuštaju upravo tamo gdje bi trebali biti najviše angažirani. Neki uz utakmice, neki uz serije. 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se