Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lovac u duši

Briga njega: Dok su kolege zastupnici dizali ruke i mijenjali zakone, on se bezbrižno igrao!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čini se da se ovaj uvaženi zastupnik došao na posao odmoriti.

Valerij Savelijev, zastupnik u Zakonodavnoj skupštini u Sverdlovskoj oblasti i član Ujedinjene Rusije, stranke predsjednika Vladimira Putina, nije se dao previše smetati dok su njegove kolege u ponedjeljak raspravljale o važnim pitanjima.

Pročitajte i ovo Pogled na Zemlju s Mjeseca moćno ubojito sredstvo Rat se seli u svemir? Evo što najveće vojne sile kažu o donedavno nezamislivom načinu ratovanja Kim Jong Un U pratnji kćeri VIDEO Kim Jong Un po prvi puta se provozao u automobilu koji mu je poklonio Vladimir Putin

Savelijev je upalio čak dvije video igre te se bezbrižno zabavljao dok je tamošnji guverner podnosio izvješće o proračunu, odnosno dok se raspravljalo o ukidanju mjesta regionalnog premijera.

Zaigrani se zastupnik tijekom čitave sjednice nije javljao za riječ, a i kako bi kada mu je trebalo u virtualnom svijetu ucmekati sve te životinje točno među rogove.

Naime, novinari smješteni na galeriji su uočili da je hvatao jelene (ubio 4 komada ako ćemo u detalje), ali i da se istodobno uspio posvetiti Evonyju, popularnoj strategiji koju igra preko 18 milijuna ljudi u 167 država.

Govoreći o novinarima i fotografima smještenima na galeriji, portal E1 ističe da su i ranije viđali političare kako se opuštaju upravo tamo gdje bi trebali biti najviše angažirani. Neki uz utakmice, neki uz serije. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene