445440
445440
445440
445440
445440

Ma gdje piše da moraju biti smrtni neprijatelji? Odnos poštara i psa raznježio milijune

  • , 04.08.2016., 19:48
  • Autor:
  • komentara

Devet mjeseci star njemački ovčar nikad ne propušta pozdraviti svog prijatelja.

 
 
 
 
Ljubav između poštara i psa je osvojila milijune (FOTO: Screenshot/Facebook)
Ljubav između poštara i psa je osvojila milijune (FOTO: Screenshot/Facebook)

I dok je notorna činjenica da poštari ponekad muče muku s kućnim ljubimcima, pogotovo onima koji ne daju tako lako stranicma na svoj teritorij, istina je isto tako i to da se među njima može roditi golema ljubav.

Potvrđuje to i video koji je zabilježio Michael Collins iz Tarunge na Novom Zelandu u vlastitome dvorištu, i to nakon što je primijetio da njegov devet mjeseci star njemački ovčar Kyza jednoga od najboljih prijatelja ima upravo u lokalnom poštaru.

Naime, Kyza se svakoga dana silno iznova razveseli Steveu Patu Hennumu, koji na dobivenu ljubav uzvraća maženjem i češkanjem. 

 

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se