Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nagradna igra

Modrić dijeli potpisane dresove, evo što trebate učiniti za jedan od njih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izgleda kako hrvatski reprezentativci vole Kraševe proizvode. Ivan Rakitić voli Domaćicu, a izgleda kako se Luka Modrić ne odvaja od Bajadere.

Na Facebook stranici hrvatskog reprezentativca Luke Modrića objavljen je njegov poziv navijačima da se uključe u nagradnu igru u kojoj dijeli dva dresa reprezentacije s potpisima svih igrača.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ratni zločin Podignuta optužnica za ubojicu djeda Luke Modrića: Već deset godina živi u Australiji Karolina Vidović Krišto Traži smjenu vodstva Vidović Krišto oplela po DORH-u: "Optužnica protiv Lovrena i Modrića najskandaloznija u novijoj povijesti"

'Svim mojim dragim fanovima želim pokazati zahvalnost na nevjerojatnoj podršci pa vas nagrađujem s dva dresa hrvatske reprezentacije s potpisima svih igrača. Sve što trebate učiniti je lajkati moju Facebook fan stranicu i napisati zašto baš vi zaslužujete pobjedu', napisao je Luka Modrić uz fotografiju na kojoj se vidi kako potpisuje dres, a na stolu pokraj njega stoji otvorena Bajadera.

Luka je napisao i kako nagradna igra traje od 24. do 28. lipnja. Dakle, požurite!
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene