Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Neodoljivo slični

Luda situacija u emisiji: Gledatelji na fotografiji razbojnika prepoznali voditelja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sirotom je voditelju na trenutak baš bilo neugodno.

Jason Mohammad, voditelj BBC-jevog showa Crimewatch, emisije u kojoj se gledatelje između ostalog moli za pomoć pri rješavanju dosad nezaključenih kriminalističkih slučajeva, ni kriv ni dužan se našao u bizarnoj i neugodnoj situaciji.

Pročitajte i ovo Kelsey Hatcher MEDICINSKI FENOMEN Žena s dvije maternice rodila dvaput u dva dana: Ovo se događa jednom u 50 milijuna slučajeva Ilustracija Uhvatila ju kamera VIDEO BBC-jeva voditeljica pokazala srednji prst usred emitiranja: "Je*ote, mi ovo moramo plaćati"

Naime, u jednom trenutku je između njega i kolegice Sophie Raworth objavljena fotografija zloglasnoga razbojnika Viktora Lakatosa, toliko sličnoga Mohammadu da su pojedini ispred ekrana zagrcnuli i zaključili kako je riječ o braći razdvojenoj pri porodu.

Neobična situacija je ubrzo postala hit na Twitteru, a Mohammad je nešto kasnije preko svog računa na istoj društvenoj mreži gledateljima dao do znanja da se pripremio na njihove reakcije jer je prethodno vidio sliku.

Kada smo već kod spomenutog razbojnika, dodajmo da je prije mjesec dana napokon završio iza rešetaka i da će narednih 18 godina provesti u zatvoru zato što je u studenome 2014. bokserom do neprepoznatljivosti izudarao Colina Butlera, 89-godišnjeg zlatara (u međuvremenu je umro op.a.).

Zanimljivo, policija ga je pronašla upravo zahvaljujući dojavi gledatelja koji je pratio Crimewatch.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene