Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Protiv privilegija političara

VIDEO Ljutiti putnici izbacili bivšeg ministra iz aviona

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na videosnimci objavljenoj na internetu vidi se kako skupina putnika viče 'Srami se!'.

Već zasićeni stalnim kašnjenjima i otkazivanjima letova, ljutiti pakistanski putnici spriječili su utjecajnog političara da se ukrca u zrakoplov nakon što je kasnio najmanje dva sata.

Pročitajte i ovo Ilustracija Klimatske promjene Katastrofa: Gromovi i poplave ubili više od 100 ljudi, proglašeno izvanredno stanje Ilustracija Ljudi završili u bolnici VIDEO Panika u zraku: Muškarac otvorio vrata zrakoplova u letu, razlog je nevjerojatan

Na videosnimci objavljenoj na internetu vidi se kako skupina putnika viče 'Srami se!' dok bivšem ministru unutarnjih poslova Rehmanu Maliku priječi ulazak u zrakoplov, a potom su ga otjerali sve do aerodromske zgrade.

Avion u vlasništvu državne zrakoplovne tvrtke PIA na kraju je bez Malika poletio iz zračne luke u Karačiju prema Islamabadu.

Još jedan političar, Rameš Wakwani također je kasnio, pa mu putnici nisu dopustili da uđe u zrakoplov.

Dominikanska republika: S radara nestao američki zrakoplov

Malik se branio tvrdeći da on nije odgovoran za kašnjenje. 'Tko je kriv za kašnjenje? PIA ili ja? Očito PIA', napisao je na Twitteru.

Državna zrakoplovna kompanija, opterećena financijskim gubicima i često na udaru kritika zbog traljavosti poznata je po tome što odgađa polijetanja zrakoplova kako bi udovoljila važnim političarima, zbog čega obični putnici moraju satima čekati. (Hina)


DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene