Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Švrljali i nadrljali

Cijelo selo saznalo za nedjelo: Ljubavniku se zaglavio penis u nevjernoj ženi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Krajem se odmah pronio trač da je njezina vagina bila začarana, odnosno da je na nju bacio čini vrač na molbu sumnjičavog supruga.

Neimenovana žena prokazana je kao preljubnica zahvaljujući tome što se u njoj zaglavio penis muškarca koji je "navratio po šećer" dok supruga nije bilo kod kuće, prenose kenijski portali, koji su se zahvaljujući seljanima okruga Kisii domogli i snimke para u nevolji.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Obiteljska drama postala hit na Facebooku: Htio je prevariti ženu s njezinom najboljom prijateljicom Slika nije dostupna Kakav 'specijalist' Liječnik usred čekaonice poručio pacijentici: "Dobar k****, mir u kući!"

Naime, žena i njezin ljubavnik jaukali su od bolova do te mjere da se cijelo selo diglo na noge, te je upravo sumještanima za zahvaliti što su par na plahtama prebacili do lokalnog vrača.

Vrač je naposljetku paru pomogao, ali tek nakon što je ljubavnik pristao pristao platiti novčanu kompenzaciju muškarcu s čijom se ženom zaigrao.

Očekivano za taj dio svijeta, krajem se istoga dana pronio glas da je upravo vrač na njezine genitalije bacio čini, i to pomoću čarobnog napitka spravljenog na molbu sumnjičavog supruga.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene