458055
458055
458055
458055
458055

Cijelo selo saznalo za nedjelo: Ljubavniku se zaglavio penis u nevjernoj ženi

Krajem se odmah pronio trač da je njezina vagina bila začarana, odnosno da je na nju bacio čini vrač na molbu sumnjičavog supruga.

 
 
 
 
 
Krajem se pronio trač da je njezina vagina bila začarana (FOTO: YouTube/Screenshot)
Krajem se pronio trač da je njezina vagina bila začarana (FOTO: YouTube/Screenshot)

Neimenovana žena prokazana je kao preljubnica zahvaljujući tome što se u njoj zaglavio penis muškarca koji je "navratio po šećer" dok supruga nije bilo kod kuće, prenose kenijski portali, koji su se zahvaljujući seljanima okruga Kisii domogli i snimke para u nevolji.

Naime, žena i njezin ljubavnik jaukali su od bolova do te mjere da se cijelo selo diglo na noge, te je upravo sumještanima za zahvaliti što su par na plahtama prebacili do lokalnog vrača.

Vrač je naposljetku paru pomogao, ali tek nakon što je ljubavnik pristao pristao platiti novčanu kompenzaciju muškarcu s čijom se ženom zaigrao.

Očekivano za taj dio svijeta, krajem se istoga dana pronio glas da je upravo vrač na njezine genitalije bacio čini, i to pomoću čarobnog napitka spravljenog na molbu sumnjičavog supruga.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se