Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Samo držite odjeću na sebi'

'Ljubavna sjedala' od prosinca i u avionima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ako volite 'ljubavna sjedala' u kinima, odsada ćete ih moći rezervirati i na avionskom letu.

Od iduće godine na letovima preko Pacifika zračna kompanija iz Novog Zelanda nudit će opciju 'Skycouch' ili nebeski kauč, odnosno red od tri regularna sjedala redizajniran kao prostor u kojem se djeca mogu igrati ili ravna površina na kojoj odrasli mogu spavati ili samo odmarati. Redizajnirana sjedala nudit će se u avionu Boeing 777-300.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tužan kraj potrage Tragedija u Londonu: Dječak nestao iz kuće, pronađen u rijeci Temzi Nestala djevojčica Danka ugrožavanje istrage MUP se oglasio o nestanku male Danke, uputio važan apel

Takvo sjedalo će stajati koliko i dvije karte za standardna ekonomska sjedala plus pola cijene za treće, piše Aol news. 'Sjedala su za sve one koji su dosad birali ekonomsku klasu i žalili da ne mogu normalno odspavati', pojasnio je Rob Fyfe, upravitelj Air New Zealand.

>> Prijedlog za uštede: Stjuardese obučiti da spuste avion

Iako će se ta opcija na letovima između Los Angelesa i Aucklanda te Londona i Aucklanda uvesti tek od travnja, prvi inauguracijski let bit će već u prosincu. 'Jedini uvjet za putnike je da na sebi zadrže odjeću', našalio se Fyfe.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene