Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poginula dan uoči vjenčanja

Ljubav jača i od smrti: Oženio mrtvu mladenku!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tragična ljubavna priča dolazi s Tajlanda. 28-godišnji Chadil Deffy odlučio je nastaviti s ceremonijom vjenčanja onako kako su on i njegova djevojka planirali, iako je ona poginula u prometnoj nesreći dan prije vjenčanja.

29-godišnja Sarinya Kamsook i 28-godišnji Chadil brojali su dane do trenutka kada će njihova ljubav postati okrunjena brakom. No, sudbina je za mladi par očito imala druge planove. Dan prije vjenčanja Sarinya je sudjelovala u prometnoj nesreći i teško je ozlijeđena. Da su liječnici pravovremeno intervenirali, možda je i mogla biti spašena, no umjesto da su je premjestili u drugu bolnicu Sarinya je 6 sati bila 'na čekanju' zbog pretrpane jedinice intenzivnog liječenja. Podlegla je ozljedama i umrla.

Pročitajte i ovo Kristina Baikova S njom bio prijatelj Još jedna misteriozna smrt u Moskvi! Danima šutjeli o tome: Potpredsjednica velike ruske banke navodno pala s prozora Ilustracija vatrena nevjesta VIDEO Mladenka u bijegu: Pucala iz pištolja na vjenčanju, sad je traži policija

Chadil i Sarinya su bili zajedno punih 10 godina prije nego su se definitivno odlučili skrasiti. Zbog pretrpanog rasporeda i Chadilova studija odgađali su vjenčanje u nekoliko navrata. No, nakon njezine prerane smrti Chadil je odlučio ispuniti joj želju i - oženiti je.

Budistička ceremonija vjenčanja Chadila i mrtve Sarinye održana je 4. siječnja u mjestu Surin na sjeveru Tajlanda. Tijekom ceremonije Chadil je Sarinyi izrazio duboku odanost i ljubav. Na vjenčanju je bilo i nekoliko njihovih prijatelja i rođaka, a prenijela ga je i tajlandska državna televizija. Ova je priča potaknula mnoge debate diljem svijeta. Čak je napravljena i stranica na Facebooku posvećena nesretnom paru. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene