Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U prosincu

Lezbijski par željno očekuje petorke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Australski lezbijski par očekuje petorke u prosincu, a izgledi za to su bili jedan prema 60 milijuna.

Melissa Keevers (27) i Rosemary  (21) izjavile su za australski ženski časopis Woman's Day kako je sperma za oplodnju došla od američkog donatora. Nolan je već prije godinu dana rodila djevojčicu Lilly.

Pročitajte i ovo Obitelj Prnjak (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Posjetili smo ih Prve hrvatske petorke rođene su prije 24 godine: ''Bila je uvijek luda kuća, bilo je i svađa i mirenja'' Slika nije dostupna Gledajte od 19.15 sati Večeras u Dnevniku Nove TV: Posjetili smo jedine petorke u Hrvatskoj

'Dugo mi je trebalo da shvatim što se događa', rekla je Keevers koja je sada trudna. 'Ali nakon što sam se pomirila s tim uzbuđena sam.' Keevers i Nolan, partneri već dvije godine, pronašle su biološkog oca putem jedne internetske stranice u SAD-u. On se odrekao bilo kakvih očinskih prava na djecu i neće ih nikada ni vidjeti.

Petorke su rijetke bez upotrebe oplodnje u epruveti koja u ovom slučaju nije korištena. Par iz Brisbanea ima rodbinu u Australiji i Irskoj koji ih podržavaju. 'Ljudi ne znaju da li da nam čestitaju ili da nas sažaljevaju', rekla je Nolan. 'Mi mislimo da je to čudo i ne bismo mogle biti sretnije'. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene