Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

Snimio turist

VIDEO Ovako izgleda sukob opasnih zvjeri!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Krokodil ili lav - tko je jači?

Krokodil i lav slove kao opasne životinje koje se u prirodi nalaze na vrhu hranidbenog lanca. Možda zato i ne čudi da su se upravo ove dvije životinje sukobile, navodno zbog tijela uginulog slona.

Pročitajte i ovo Prosvjed u Poljskoj Prosvjed eskalirao VIDEO Poljoprivrednici se sukobili s policijom: Bacali kamenje i bengalke, nastupio potpuni kaos Ilustracija Policija objavila detalje Okršaj na jugu Hrvatske: Dobio šakom u glavu pa napadača ubo nožem u trbuh

Tijekom posjeta kenijskom nacionalnom rezervatu sa svojom obitelji, jedan je turist uspio kamerama snimiti njihovu nasilnu borbu, piše Huffington Post. 'Znali smo da prisustvujemo nečemu posebnom kad su se našem vodiču usta razjapila do poda čim je vidio da su lavovi skočili na krokodila', ispričao je turist Kai Banks.

U prtljazi nosili guštere, zmije, pa čak i krokodila!

Najprije su se sukobili lav i krokodil. No, potom je borba postala pomalo nepravedna jer su se lavu pridružili njegovi prijatelji i zajedno nasrnuli na krokodila. Turist je rekao da su se životinje dva puta 'potukle'. Svojom je kamerom zabilježio i pobjednički objed.

Pogledajte video i procijenite tko je jači - krokodil ili lav.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene