Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prežilav zalogaj

Labrador koji hvata zmije kao mungos

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlasnica labradora Bronsona, nemalo se iznenadila, kad je njezin ljubimac banuo pred nju s neobičnim plijenom u njušci, ili bolje reći, oko nje. Bronson je naime, zagrizao rep bakroglave zmije, čiji je otrov vrlo opasan.

Deborah Allen, sama je uslikala fotografiju koju vidite, a pas je ipak na kraju bio sretniji i spretniji, jer ga otrovnica nije ugrizla, već je bila omamljena ugrizom te nakon što mu se omotala oko njuške, jednostavno je malaksala i Bronson ju je vukao po podu do vlasnice i njezinog supruga.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 40-godišnjakinja u šoku Zagreb: Pratio vlasnicu stana, a onda krenuo u akciju! Slika nije dostupna Nakon 6 mjeseci razdvojenosti VIDEO Kada se vojnik NENADANO vratio kući...

>> FOTO: Kinezi iskopali 17-metarsku zmiju

'Prva stvar koju smo napravili, jest da smo taj prizor dokumentirali fotografijom, kako bi nam ljudi vjerovali', rekla je za Herald Sun Deborah, koja živi u mjestu Yarragon u Australiji. 'Bronson je izgledao tužno zato što mu je zmija začepila njušku čvrstim stiskom', dodala je. 'Kad je suprug dotaknuo glavu zmije, ona se pomakla no izgledala je kao da je omamljena', ispričala je Deborah i rekla kako su zmiju ona i suprug skinuli s Bronsona i stavili ju u platnenu vreću te psa odveli veterinaru.

11-godišnji Bronson je zaradio ugriz zmije, no nakon četiri dana tretmana u klinici, vratio se kući, jednako aktivan kao i prije.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene