Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vrtoglavi iznos

Ovo je najskuplji dijamant na svijetu, možete li mu pogoditi cijenu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najskuplji dijamant na svijetu prodaje se pod cijeni od nevjerojatnih 33 milijuna dolara.

Ovaj mjesec u prodaju ide najskuplji dijamant na svijetu. Poznat i pod imenom L'Incomparable (Neusporediv) svog će novog vlasnika tražiti po cijeni od vrtoglavih 55 milijuna dolara. Dijamant od 407 karata je dio zlatne ogrlice optočene s još 90 bijelih dijamanata od gotovo 230 karata, piše Reuters.

Pročitajte i ovo Zgrada - 2 čeka se stambena strategija Mladi sve teže do prve nekretnine, reporter izračunao kad i što točno mogu kupiti Cijene na Dolcu - 1 Nova godina na tržnici Zagrepčani jednoglasni: "U odnosu na prošlu godinu, sve je puno skuplje"

>> Ovo je najimpresivniji dijamant ikad ponuđen na aukciji

'Imamo nekoliko potencijalnih kupaca, ali nisu još vidjeli ogrlicu uživo, no ne sumnjamo da da će netko prepoznati pravu vrijednost ovih dijamanata', rekao je Jean Nasr, direktor luksuzne draguljarnice Mouwad iz Singapura koja je i izradila ovu glamuroznu ogrlicu.

Dijamant savršene čistoće pronašla je jedna djevojčica u hrpi rudarskog otpada prije gotovo 30 godina u Demokratskoj Republici Kongo, a L'incomparable će definitivno biti zvijezda nadolazećeg JewelFesta u Singapuru od 11.- 20. listopada.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene