Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kutne garniture Kalea-LaCasa garniture po mjeri

Kutne garniture Kalea-LaCasa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kod kupovine kutnih garnitura ili garnitura koje se sastoje od više elemenata moramo zadovoljiti više osobnih zahtjeva

Počinjemo sa vizualnim, kako će se ona uklopiti u postojeći prostor bojom, stilom i veličinom. U nastavku tu je uvijek kvaliteta materijala od koje je izrađena, udobnost koja se uvijek isprepleće sa funkcionalnošću i naravno cijena.
To su samo neki osnovni „zadaci“ koji garnitura mora ispunjavati kako bi postala dio naše svakodnevnice i životnog prostora.

Odabirom garniture iz proizvodnog programa „KALEA“ svi zahtjevi kupaca moraju biti ispunjeni. Izrađuju se od visokokvalitetnih materijala u svakom proizvodnom procesu: od konstrukcije, mehanizama za spavanje do završne obrade koja je na visokoj razini.

Materijali kojima se tapaciraju rade se u četiri različite grupe po kvaliteti, otpornosti i trajnosti u izuzetnom velikom broju boja i dezena, tako da i najzahtjevniji kupci i ukusi moraju biti zadovoljeni.
Dizajnu se također pridaje pozornost, raznovrsni modeli od klasičnih do modernih koji se standardno rade u dvije veličine. Mini „program“ znatno je manjih dimenzija i namjenjen je manjim prostorima i stanovima.

Prilikom naručivanja garnitura iz programa „KALEA“ zanimljivo je što se sve garniture ne moraju naručiti prema zadanim dimenzijama, nego se veličine prema zahtjevima mogu korigirati do 10% u + - kako bi se u potpunosti prilagodile prostoru i svrhi, odnosno kupcu.

Također se može odabrati boja nogica, a kako bi svoju garnituru kupac mogao kompletirati, moguće je naručiti klub stolić i tabure u istom materijalu.

Veći dio modela moguće je naručiti u elementima prema potrebama kupca, a cijela se može sastojati od: fotelje, dvosjeda, trosjeda, kutnih garnitura u nebrojenim varijantama i veličinama (mogu doći sa damskim ležajem ili klasična, u opciji kao razvlačna ili fiksna i naravno sa odabirom strane kuta), tabureom, klub stolićem... Prilikom odabira garnitura „KALEA“ opcije i detalji kod naručivanja mogu ići u nedogled, sve prema zahtjevima najzahtjevnijih kupaca.
Sve garniture mogu se naručiti i u prirodnoj koži u nekoliko boja za sve koji vole prirodne materijale i miris otmjenosti .

Cabrio kut damski ležaj : http://www.lacasa.hr/proizvod/kut-cabrio-damski1gr/

Narcis damski ležaj: http://www.lacasa.hr/proizvod/kutnarcis-damski-lezaj-1-gr/
Košuta kutna garnitura : http://www.lacasa.hr/proizvod/kutna-garnitura-kosuta/
Kristal kutna garnitura : http://www.lacasa.hr/proizvod/kristal-kut-1-gr/

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene