Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kupujte online i uživajte u MasterCard® i Maestro® pogodnostima!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Korisnici MasterCard i Maestro kartica ove sezone ostvaruju nove pogodnosti za online kupnju: popuste na karte za koncerte i avionske karte

 Online kupnja mnogima je omiljeni način kupnje jer je jednostavna, brza i uvijek dostupna. Dovoljno je samo nekoliko klikova kako biste odabrali i platili neke od svojih omiljenih proizvoda, bilo one iz supermarketa ili one iz modnog butika - i to iz udobnosti svojeg doma ili ureda. Pritom štedite vrijeme i energiju jer ne morate hodati po dućanima, no još je važnije da štedite novac jer MasterCard svojim korisnicima nudi brojne pogodnosti za online kupnju. Ove sezone korisnike će najviše razveseliti popusti na kupnju avionskih karata i karata za vrhunske glazbene događaje.

Pročitajte i ovo PR Shopping Shoppingirajte uz 40% popusta u trgovinama Arena Centra i Arena Parka s Maestro ili Mastercard karticama PR MasterIndex istraživanje Naličje koronakrize: 60% Hrvata nedostaju društvena okupljanja, visoko na popisu su i putovanja te zagrljaji

Letite bezbrižno
Ako maštate o putovanju i novoj destinaciji, priuštite si odmor uz 10% popusta na avionske karte za plaćanje MasterCard i Maestro karticama putem portala Travel.ekupi.hr.

Uživajte u glazbi
Za one koji se pripremaju za novu sezonu umjetnosti, MasterCard i portal Ulaznice.hr omogućit će vrhunske glazbene doživljaje uz 10% popusta na online kupnju MasterCard i Maestro karticom.

Više informacija o MasterCard pogodnostima doznajte na stranici mastercard.com/hr.

Kupujte online i uvjerite se da kupovina može biti brza, jednostavna i sigurna!

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene