Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za par tjedana života

Kupili kuću pa ispod nje otkrili potpuno opremljeno sklonište!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je bračni par kupio kuću u Woodland Hillsu i 'u paketu' s njom dobio ono što se može vidjeti u filmovima - nuklearno sklonište. Potpuno je opremljeno i dovoljno veliko da u njemu stanuju četiri osobe, a izgradio ga je nuklearni inženjer 1961. godine.

Novi vlasnici kuće u skloništu su pronašli zalihe vode, lijekova i konzervirane hrane, odjeću, aluminijsku foliju, knjige i veliku zalihu kave. Pronađenih namirnica bilo je dovoljno da se u bunkeru preživi nekoliko tjedana, prenosi CBSLocal.

Pročitajte i ovo Kalifornija se bori s poplavom Nesvakidašnji prizor Veliki valovi pogodili Kaliforniju: Stanovnici bježali, šteta se tek zbraja Noelle Russo ubijena je 1983. godine Ostavljena u parku Kraljica ljepote (37) bila je brutalno pretučena i ostavljena da umre u parku: Otkrili ubojicu nakon 40 godina

Sklonište su Colleen i Chris Otcasek otkrili kad su se u dvorištu iza kuće spustili niz zahrđale ljestve, misleći da će pronaći samo rupu u zemlji.

>> Bunker za spas od smaka svijeta - za 5.700 kuna!

Bunker je izgradio nuklearni inženjer Alvin Kaufman 1961. godine da zaštiti svoju obitelj od mogućeg nuklearnog rata. Alvinova kći Debra ispričala je za CBSLocal kako je njezin otac susjedima ponudio da i njima izgradi sklonište, ali su ga odbili. Alvin Kaufman preminuo je prije sedam godina.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene