Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

Zainteresirani za kupnju?

Ukleta kuća: Ubijeni proganjali stanare?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za 1.15 milijuna dolara možete kupiti kuću u New Yorku s bazenom i spremištem za čamce, ali i još jednim neočekivani dodatakom, duhovima.

1979. snimljen je film 'The Amityville Horror' po istinitom događaju. U spomenutoj kući je 1974. ubijeno šest članova obitelji DeFeo, a ubio ih je najstariji, 23-godišnji, sin. Za ubojstva je dobio 25 godina zatvora. 'Kada sam počeo jednostavno nisam mogao stati. Sve se dogodilo brzo,' rekao je policiji, prenosi Daily Mail.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Htio je upozoriti? Ovako nešto jezivo se rijetko vidi: Duh dječaka sjedio na stražnjem sjedalu automobila Slika nije dostupna Fotografija dana Snimio je dušu kako napušta tijelo nakon fatalne prometne nesreće? Pogledajte sliku

Unatoč stravičnom događaju koji se u njoj dogodio kuću je 1975. odlučio kupiti bračni par George i Kathlen Lutz. U kući je, po dogovoru, ostala većina namještaja obitelji DeFeo. 28 dana nakon useljenja i njihov se život pretvorio u noćnu moru. Prijatelj ovog bračnog para informirao se o prošlosti kuće te je inzistirao da se ona blagoslovi, te je pronašao svećenika koji će to učiniti. Kada je Otac Ray poškropio kuću prvim kapljicama svete vode i izgovarao prve riječi molitve, začuo je razgovjetan muški glas koji mu je naredio 'izađi van'. George i Kathlen tijekom toga nisu bili prisutni, a svećenik im nije rekao što se dogodilo.

Isprva par nije primjećivao ništa čudno. Jedno od iskustava bilo je da se George budio u 3.15h svake noći, a to je vrijeme bilo i vrijeme ubojstva. Kathy je imala noćne more, a njezina djeca su počela spavati u položaju u kojem su pronađena ubijena djeca iz obitelji DeFoe. Kathy je otkrila prostoriju u podrumu čiji su zidovi bili obojeni u crveno, a njihov pas ju je sa strahom izbjegavao. Jedna kćer je izmislila imaginarnog prijatelja Jodija, demonsko biće u obliku svinje s crvenim očima. Georgea su znala probuditi zalupljena vrata, a kada bi do njih dotrčao vidio bi psa kako mirno spava. To nitko drugi od ukućana nije čuo.

Kathy je tijekom spavanja zadobivala crvene masnice od strane nevidljive sile koja ju je dizala iznad kreveta do pola metra. George je jednom prilikom vidio kako se Kathy pretvorila u staricu od 90 godina sa potpuno bjielom kosom, a lice joj je bilo puno bora i ružnih linija te joj je slina curila iz usta jer nije imala zube. Drugi par koji je kuću kupio 1977. nije imao baš nikakvih stravičnih iskustava. 'Ništa čudno se nije događalo, osim znatiželjnika koji su došli vidjeti kuću za koju su saznali iz knjige ili filma,' rekli su.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene