Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Topla priča tjedna

Krivom javili da beba samo što nije, došao i on s poklonima u bolnicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zapravo, možda smo se potpuno krivo izrazili kada smo napisali da je poruka stigla krivom čovjeku. Ispao je na kraju baš - pravi!

Osvrćete li se kada vam netko nepoznat zabunom pošalje poruku? Ukoliko to baš nikada i nipošto ne činite, možda biste trebali početi jer sljedeća priča svjedoči kako bi vas na kraju tog neobičnoga puta moglo čekati divno novo prijateljstvo. 

Pročitajte i ovo U potrazi za nestalom braćom pronađena četiri tijela - 1 tragičan kraj FOTO U bunaru pronašli četiri tijela: Jesu li među njima i braća koja su posjetila Hrvatsku? Ilustracija Velika potraga Drama u bolnici: Djevojka (18) otela bebu i pobjegla, vratila ju nakon dva sata

Eto, takvo što je upravo zadesilo Dennisa Williamsa, mladića iz floridskog Tallahasseeja, kojemu je u subotu na mobitel stigla obavijest kako Lindsay samo što nije rodila.

Kud će - što će, Williams je nepoznatom članu obitelji odlučio čestitati, a kada mu je nešto kasnije na mobitel, ponovo greškom, stigla fotografija tek rođenog Casona Knoxa, napravio je najdivniju moguću stvar.

Tako tužna fotografija: Imamo li doista najmanje vremena za one koji nas najviše vole?

Williams je zgrabio pod ruku brata Deoricka, odjurio po poklone, te se nedugo potom pojavio u bolničkoj sobi u kojoj je obitelj Lashey slavila dolazak novog člana.

Gesta se toliko dojmila članove obitelji da je odmah 'pala' objava' na društvenim mrežama uz opasku da su Dennis i Deorick blagoslov, a priča ni na Facebooku nije prošla loše. Naprotiv.

Neznanima i znanima se ishod toliko dopao da je cijela luda situacija (uz originalnu prepisku) do ovog trenutka podijeljena čak 150.000 puta (strelice će vas voditi kroz galeriju). 

Wrong number goes....right

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene