Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ispit vjernosti

Krišom gledala dečka kako odbija seksi curu i opet nije bila skroz zadovoljna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premda je prošao na ispitu vjernosti, djevojka je svom dragom zamjerila što je suparnici uputio "onaj" pogled.

Vjerujete li bezuvjetno svom partneru ili vas povremeno proždire crv sumnje? Ukoliko ste se pronašli u ovom drugom dijelu rečenice, imamo još jedno pitanje, biste li ga testirali tako da mu podmetnete naizgled lak i vrlo atraktivan plijen?

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Skandal na koncertu Ljubomorni muškarac napao pjevača zbog djevojke Slika nije dostupna Skandal na cesti Ljubavna drama: Popela se suprugu na auto kako ne bi mogao otići s drugom

Sudeći prema sadržaju koji možete vidjeti na YouTube kanalu "To Catch a Cheater", mnogi su sumnjičavci spremni otići tako daleko, pa je svog dečka na ispit vjernosti stavila i neimenovana djevojka koja je razvoj situacije promatrala sa sigurne udaljenosti.

Uz pomoć vlasnika kanala dragog je, inače vodoinstalatera, poslala u dom slobodno odjevene dame, koja mu je već nakon par minuta savršeno jasno dala do znanja da je zainteresirana za brzi, žestoki i "nećemo nikad i nikome reći" seks.

Unatoč tome što je njezin partner ponudi bez ikakvih problema odolio, ljubomorka svejedno nije bila potpuno zadovoljna te mu je zamjerila što joj je uputio "onaj" pogled.

Zaključio bi netko iz viđenoga, možda nekad problem stvarno nije u ponašanju partnera, možda je do stanja u glavama onih koji sumnjaju. Slažete li se? 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene