Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pobrkao lončiće

Krenulo ruganje: Ministar vanjskih poslova izmislio državu i zahvalio joj na podršci

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
San Escobar je u međuvremenu zaživio na Facebooku i Twitteru, a prema novonastaloj se državi diplomatski jedino nisu ponijeli administratori Wikipedije.

Poljski ministar vanjskih poslova Witold Waszczykowski morat će neko vrijeme stisnuti zube i istrpjeti teško sprdanje kojem je upravo izložen zato što je izmislio državu. 

Pročitajte i ovo Gomila gnoja pred kućom ruskog diplomata - 2 Jasno poručili što misle VIDEO Rusku zastavu stavili na gnoj pa poručili: "Krajnje je vrijeme da ih protjeramo iz svoje zemlje!" Ilustracija Za podizanje standarda Poljska će dobiti 137 milijardi eura od EU-a: "To je hrpa novca, dobro ćemo ga iskoristiti"

Waszczykowski je, naime, u utorak izjavio da se tijekom posjeta Dominikanskoj Republici sastao s nekoliko kolega, između ostalih s ministrima Belizea i San Escobara, pa naveo da su i oni Poljskoj pružili podržku u nastojanjima da ponovo zauzme mjesto u Vijeću sigurnosti UN-a.

Ta bi njegova izjava vjerojatno ostala neopaženom da istog trenutka ljudima u ušima nije zazvonio San Escobar, država koju je neoprezni Waszczykowski naknadno objasnio tek nehotičnim jezičnim lapsusom.

Na njegovu žalost, internetski mu zafrkanti na pogrešci nisu oprostili, pa je San Escobar doista zaživio kao država na Twitteru, Facebooku, a privremeno i na Wikipediji dok administratori nisu uklonili stranicu. 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene