Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kronologija odrastanja

VIDEO Kreativan tata: Snimio odrastanje svoje kćeri

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otac je objavio video koji prikazuje kako izgleda odrastanje njegove kćeri, od rođenja pa sve do 14-e godine njezina života.

Kreativan nizozemac Frans Hofmeester, jednom tjedno snimao je video zapise svoje kćeri Lotte, počevši od njezinog rođenja pa sve do tinejdžerskih dana, piše Metro. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Liječenje se nastavlja Misteriozan slučaj: Otkriveno u kakvu je stanju beba koja je s teškim ozljedama glave dovezena u bolnicu Beba velikog bijelog morskog psa Sve dokumentirali VIDEO Vjeruju da su jedini koji su vidjeli mladunče velike bijele psine: ''Ovo bi mogao biti prvi dokaz koji imamo o njima u divljini''

Snimke pokazuju odrastanje njegove kćeri te njezin razvoj od bebe pa do djevojke. Isječci pokazuju Lotte i njezine emocije tijekom odrastanja. Otac je čak zabilježio i trenutke kada je Lotte, tek kao novorođenče, obolila.

Pogledajte kako je u tri minute beba ostarjela 12 godina

Uređivanjem snimke Hofmeester je proizveo dirljivi četiri minutni video koji će se svidjeti svakom roditelju koji je gledao svoje dijete kako odrasta.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene