Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Razvod na ruski

'Kralj gnojiva' bivšoj mora isplatiti 25 milijardi kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Presuda znači da će vlasnik nogometnog kluba Monaco izgubiti oko pola svoje procijenjene imovine.

Ruski multimilijarder Dmitrij Ribolovljev mora svojoj bivšoj ženi isplatiti četiri milijarde franaka (25 milijarda kuna), odlučio je sud u Ženevi nakon šestogodišnje brakorazvodne parnice, prenosi BBC.

Pročitajte i ovo Napad na regiju Harkiv Na obrazovnu ustanovu Ruski napad na granici s Ukrajinom: Četiri osobe prevezene u bolnicu, ima i mrtvih Vladimir Zelenski Grade obrambene strukture Vladimir Zelenski upozorava na veliku rusku ofenzivu: "Znam kada će napasti"

Presuda znači da će vlasnik nogometnog kluba Monaco izgubiti oko pola svoje procijenjene imovine. Ribolovljev, poznat kao "kralj gnojiva", bogatstvo je zaradio proizvodnjom kalijeva karbonata koji se koristi za umjetna gnojiva.

Odvjetnik Elene Ribolovljeve, koja je parnicu pokrenula prije šest godina, ovo je nazvao "najskupljim razvodom u povijesti".

Brojne afere presudile braku: Razvod nakon 21 godine braka!

Par je bio u braku 23 godine. Elena Ribolovljeva dobila je i skrbništvo nad mlađom kćeri Anom. Starija Ekaterina je punoljetna.

Ribolovljev, koji je Monaco kupio prije tri godine i potrošio milijune na kupovinu vrhunskih nogometaša, najavio je žalbu na presudu. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene